Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

Ankara'dan Gaziantep'e giderek patlamada ölenlerin aileleriyle buluşup yaralılara 'geçmiş olsun' dileklerini iletmek isteyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sabah erken saatlerde o kente tarifeli uçak bulunamayınca Adana Havalimanı'na geldi. Beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Çetin Osman Budak'ın da bulunduğu Kılıçdaroğlu'nu, Adana ve Gaziantep milletvekilleriyle parti yöneticileri karşıladı. Apronda çiçek verilen Kılıçdaroğlu, partilileriyle fotoğraf çektirdi.

Soruları yanıtsız bırakan Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra karayoluyla Gaziantep'e hareket etti.

Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

KILIÇDAROĞLU'NU FATMA ŞAHİN KARŞILADI

Gaziantep'te, 54 kişinin canlı bomba saldırısında yaşamını yitirmesinin ardından taziye ziyareti için kente gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Fatma Şahin ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı.

Kılıçdaroğlu Gaziantep'te VİDEO

Kılıçdaroğlu Gaziantep'te

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, taziye ziyareti için uçakla Adana'ya oradan da karayoluyla Gaziantep'e gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile beraberindeki heyeti kent girişinde karşıladı. Fatma Şahin ile STK temsilcileri kente gelen Kılıçdaroğlu ile birlikte öğle yemeği yedi. Fatma Şahin, Kılıçdaroğlu ile birlikte çektirdiği bir fotoğrafı da sosyal medya hesabından; 'Gaziantep'e başsağlığı ziyaretine gelen CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'nu milletvekillerimizle karşıladık' notuyla paylaştı.

Kılıçdaroğlu Gaziantep'te