Kılıçdaroğlu Başbakan'ı tebrik etti

kemal

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Musul'da rehin alınan Türkiye konsolosluk görevlilerinin Türkiye getirilmesinden dolayı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu arayarak tebrik etti.

Yazılı açıklamada da bulunan Kemal Kılıçdaroğlu, kurtarılan 46 Türk ile ilgili "Özgürlüğe ve ülkenize hoş geldiniz" dedi. Yazılı açıklama yapan Kılıçdaroğlu mutluluğunu ifade ederken operasyonda emeği geçen herkesi de kutladı.

"VATANIMIZA HOŞ GELDİNİZ"

Kılıçdaroğlu, "IŞİD terör örgütü elinde 101 gün rehin kaldıktan sonra kurtarılan kardeşlerimize, vatandaşlarımıza özgürlüğe, vatanınıza hoş geldiniz diyorum. Rehinelerimizin kayıpsız ve sağlıklı kurtarılmış olmalarından büyük bir mutluluk duydum.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Vatanımızın özgür topraklarına, ailelerine, yakınlarına ve özgürlüklerine kavuşan vatandaşlarımıza geçmiş olsun, aileleriyle milletimize de gözünüz aydın diyor, kurtarma operasyonunun düşünülmesi, planlanması, uygulanması ve tam istediğimiz gibi sonuçlandırılmasında payı, katkısı, emeği olan herkese teşekkür ediyor, sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum."