Kılıçdaroğlu Sinop'ta konuştu

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Sinop'un Boyabat ilçesinde vatandaşlara hitap etti.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satır başları şöyle:

"SABAH KILIÇDAROĞLU AKŞAM KILIÇDAROĞLU"

"Diyorlar ki Kılıçdaroğlu doğruları söylemiyor. Devletin televizyonları elinizde. İl il konuşuyorsunuz tabi. Haklarıdır da. Ama ne konuşuyorlar. Sabah Kılıçdaroğlu öğlen Kılıçdaroğlu. Akşam Kılıçdaroğlu.

Kılıçdaroğlu Sinop'ta konuştu

"BENİM OĞLUM ASKERE GİDİYORSA ONLARIN DA OĞLU GİTSİN"

18 yaşında milletvekili olacak diyorlar. Sizin içinizden çocuğum milletvekili olacak diye inanan var mı? Gaziantep'te evet çadırını ziyaret ettim. Niye karşısınız diyorlar. Benim karşı olduğum şudur; 18 yaşında milletvekili olacak askerden muaf olacak, iki yıl sonra emekli hakkına sahip olacak. Garibanın oğlu şehit olur. Garibanın oğluna askere git diyorsun, kendi çocuklarına ikbal hazırlıyorsun. Benim oğlum askere gidiyorsa onların da oğlu askere gitsin.

Kılıçdaroğlu Sinop'ta konuştu

"EVET OYUNUN VEBALİ AĞIRDIR"

Hayır çıkarsa kaos olur diyorlar, niye kaos olsun. Başbakan yerinde, Cumhurbaşkanı yerinde, bakanlar yerinde. Bir sorun var mı, yok. Bir kaos çıkmaz. Ama evet olursa ne olur? Sevgili anneler freni olmayan bir otobüse çocuğunuzu bindirir misiniz? Nereye gittiği belli olmayan, freni olmayan bir otobüse 80 milyonu bindireceğiz, nereye gideceğiz belli değil. Evet oyu kullanmanın vebali ağırdır."