Konserde arbede çıktı Bengü sahneyi terk etti

Konserde arbede çıktı Bengü sahneyi terk etti

Sarıyer Belediyesi'nin, Ramazan etkinlikleri kapsamında İstinye Tersane alanında organize ettiği ünlü sanatçı Bengü'nün konserinde olaylar çıktı.

MİKROFONU ATIP SAHNEYİ TERK ETTİ

Önce Bengü'nün menajeri ile Sarıyer Belediyesi'nin basın ofisinde çalışanlar arasında tartışma yaşandı. Tartışmalara zabıtalar da müdahil olunca olay büyüdü. Bazı zabıtalar ünlü popçunun menajerinin üzerine yürüdü. Sahnede şarkı söylerken yaşanan arbedeyi gören Bengü, "Ekibime saldırıyorlar" deyip mikrofonu atıp sahneyi terk etti.

KAVGAYI BELEDİYE BAŞKANI AYIRDI

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de arbedenin yaşandığı alana gidip ortalığı yatıştırmaya çalıştı. Kavgayı ayıran Şükrü Genç daha sonra Bengü'yü yeniden sahneye çıkması için ikna etmeye çalıştı. Yaklaşık 30 dakika süren ikna çalışmalarından sonra üzgün bir şekilde sahneye yeniden çıkan Bengü iki şarkı daha söyledikten sonra konseri bitirdi.

'KONSERE Mİ GELDİK, KAVGAYA MI?'

Konseri izlemeye gelen vatandaşlar, yaşanan bu olay karşısında büyük üzüntü duyduklarını belirterek, "Konser mi izlemeye geldik kavga mı belli değil. Zabıtaların vatandaşa karşı davranışları da hiç hoş değil. Herkese hakaret edercesine davranıyorlar. Zabıta Müdürü Semra Kartal, elinde telsizle ortada dolaşıp herkese fırça atıyor. Halk buraya eğlenmeye geliyor; belediyeden fırça yemeğe değil" diye konuştular.

GÜVENLİK ZAFİYETİ EĞLENCEYE GÖLGE DÜŞÜRDÜ

Öte yandan konser alanında yaşanan tacizlerden dolayı da iki grup arasında kavga çıktı. Bazı gençlerin kızlara laf atmasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgayı yine konseri izlemeye gelen vatandaşlar ayırdı.

Konser alanında yaşanan güvenlik zafiyeti eğlenceye gölge düşürdü. Eğlenmek için konsere gelen çok sayıdaki vatandaş moralleri bozuk bir şekilde evlerine geri döndü. (Sarıyer Manşet)