İki gündür AK Parti'nin HSYK teklifine ilişkin olarak Meclis Adalet Komisyonu'nda yapılan görüşmelerde AK Partili ve CHP'li vekiller arasında tansiyon dinmiyor. Dün yaşanan yumruklu kavga bugün şiddetini artırarak devam etti. Bugün yaşanan kavgada sadece yumruklar değil, uçan tekmeler; hatta iPad'ler konuştu.
KÜFÜRBAZ VEKİL YİNE SAHNEDE
Kavganın en çok öne çıkan ismi AK Parti'nin neden hala sahip çıktığı anlaşılamayan küfürbaz milletvekili Zeyid Aslan oldu. AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan Yargıçlar Sendikası Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'na masanın üzerine çıkarak uçan tekme attı.
HSYK yasa teklifi görüşmelerinde yine kavga çıktı
KADIN GAZETECİLERE AĞIR SÖZLER
Aslan daha önce bir gazetede yer alan uyuduğu anda çekilmiş fotoğraflarına sinirlenerek, kadın gazetecilere "Sizin bacak aranızı çekip yayınlarım" demişti.
KAMER GENÇ'TEN DAHA TERBİYESİZ
Geçtiğimiz mayıs ayında Fatma Şahin'e yönelik tepki çeken sözleri için kürsüye çıkan Kamer Genç'in üzerine yürüyen AK Partili Zeyid Aslan "Öldürüm seni p.. kurusu..", "Senin ananı s..., o.. çocuğu" şeklinde küfür etmişti.