LG duygusal reaksiyonlu telefon üretti

LG

Güney Kore'ye ait olan LG markası, 20 - 23 Ekim tarihlerinde gerçekleşmekte olan World IT Show 2014 etkinliğinde yeni ürününü tanıttı. Özel bir akıllı telefon olduğu söylenen cihazın adı ise LG AKA olacak.

LG AKA, DUYGUSAL REAKSİYONLARA SAHİP OLACAK

Farklı renklerde seçenekleri bulunan ürün için seçilen iki de tanımlayıcı kelime var: "Kişiye özel" ve "Özelleştirilebilir". Daha önce karşımıza bolca çıkan özelleştirilebilir özelliği tahmin edeceğiniz üzere değiştirilebilir kapak tasarımlarından ibaret. Asıl ilgi çekici olan şey ise LG AKA akıllı telefonun duygusal reaksiyonlara sahip olacak olması. Hareketli animasyon olan gözler, değiştirilebilir özel kapakların üst tarafında yer alacak ve farklı duyguları temsil edebilecek.

LG duygusal reaksiyonlu telefon üretti

KASIM AYINDA SATIŞA SUNULACAK

LG'ye göre kullanıdığınız uygulama, dinlediğiniz müzik gibi içerikler telefon tarafından algılanarak kullanıcısına duygusal bildirimde bulunacak. Bu duygular ise animasyonlu gözler üzerinden gerçekleşecek. LG AKA akıllı telefon Güney Kore'de Kasım ayı içerisinde satışa çıkacak ve muhtemelen Batı pazarına uğramayı tercih etmeyecek. World IT Show etkinliğinde cihazın hem ilgi çekici, hem de ürkütücü olduğu şeklinde yorumlar yapıldı.

LG duygusal reaksiyonlu telefon üretti