Maslak Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi

Maslak’ta yer alan Park Orman’ı imara açacağı yönünde sert protestolara neden olan Doğuş Grubu ve Bilgili Holding’in ortak olduğu Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları şirketi tarafından hazırlanan projenin ayrıntıları belli oldu.

İstanbul Maslak'taki Park Orman Tabiat Parkı'na kamping alanları, 109 adet kır evi, kapalı otopark, çok amaçlı salon, kır kahvesi, güç merkezi ve peyzaj alanları yapılacak.

109 KIR EVİ, OTOPARK, KIR KAHVESİ..

Maslak'taki bungalov evler ve aktivite merkezleriyle tabiat parkına dönüştürülecek ormanlık alan için ilk adım atıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuruda bulunulan projenin ÇED raporu için süreç başlatıldı. 148 hektarlık alanda gerçekleştirilecek proje kapsamında, 109 adet kır evi, kapalı otopark, çok amaçlı salon, kır kahvesi, spor alanları, kampinge kadar birçok aktivite birimleri yapılacak.

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından Sarıyer Maslak'taki Park Orman Tabiat Parkı için 127 milyon 627 bin 410 TL yatırım yapılacak.

Maslak Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi

5 YILDA BİTİRİLECEK

Beş yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen projenin işletme hakkı, 24 yıllığına Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.'ye verilecek. Kent içerisinde taibat aktiviteleri yapma amacıyla düzenlenen proje kapsamında, açık hava dinlenme, toplanma, gezinti ve kamping alanları ile 109 tane kır evi ev yapılacak.

Maslak Tabiat Parkı projesi için harekete geçildi