Melih Gökçek Ekşi Sözlük'e reklam verdi

Melih Gökçek Ekşi Sözlük'e reklam verdi

Ekşi Sözlük'ün, hakkında en çok başlık açılan, en çok eleştirilen hatta zaman zaman en ağır küfürler bile edilen siyasilerinin başında Melih Gökçek gelir.

EKŞİ'YE REKLAM VERDİ

Ekşi Sözlük'le birçok kez davalık olan ve twitter üzerinden sert eleştirilerde bulunan, bunun karşılığında ise aynı sertlikte "entry"lerle karşılaşan Gökçek bugün Ekşi Sözlük'e reklam verdi.

Melih Gökçek Ekşi Sözlük'e reklam verdi

YAZARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Gökçek'in reklam fotoğrafının yanında ise "Benim Başkanım İ. Melih Gökçek" sloganı yer aldı. Sözlük'ün yazarlarından bazıları bu duruma tepki gösterdi. Yıllarca Ekşi Sözlük'le deyim yerinde ise "kanlı bıçaklı" olmuş Gökçek'in reklamına "para karşılığında" yer verilmesi yazarların eleştirilerine neden oldu.

ELEŞTİRİLERDEN BAZILARI

görünce şaka sandığım reklam

meali: ah ulan ssg. paranın gözü kör olsun.

melih gokcek reklam verir vermesine ar damari belli; peki 'eksi sozluk neden alir?'

koca sayfa giydirmeye hala adsense diyen çok bilmişleri gösterir. ulan kabul edin i.melih basmış parayı ssg de kabul etmiş işte.

almış melih başkan ekşiyi, vurmuş kırbacı, vurmuş kırbacı.

hiç hayra alamet olmayan olaydır. hem i. melih'in reklam vermesi hem de ssg'nin alması. toparlanın gidiyoruz.

yazarlarının yüreğini, sözlük sahibinin cebini paralayan durum. ne diyelim paranın gözü kör olsun..

bunun uzerine ssg den soyle bi yorum gelicek olm biz tema reklamini bi sirkete sattik aylik olarak o istedigine reklam aliyor biz karisamiyoruz uhu hu huh uh uh para var mi para?

ekşisözlük'ün artık "kutsal bilgi kaynağı" değil, sıradan ticari bir işletme olduğuna midemizde bir ekşime tanık olduğumuz...

meali; " siz benim hakkımda istediğinizi söyleseniz ne olur, parayı bastırır, bana atıp tuttuğunuz siteye reklamı veririm hacı"dır. ulan para nelere kadirsin sen.

ne oluyor dediğim andır.

başarılı eylem. oyum melih'e... (bkz: yersen)

hoş olmamıştır. bu reklamların ve bütçelerinin ssg'den geçtiğini düşünüyorum, velev ki (!) geçmedi, ekip bunu nasıl onayladı? her şey para mı oldu? zira ssg'nin en basit olarak twitter'dan da görebileceğiniz şekilde duruşu belli. bilemiyorum, kafam karıştı, amma velakin emin olduğum tek şey, sözlüğe yakışmadığıdır.