Meral Akşener'den Öcalan mektubu eleştirisi
ensonhaber.com

Meral Akşener, İyi Parti grup toplantısında, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Akşener'in konu başlıklarından biri ise 23 Haziran seçimlerinden önce terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın, HDP'ye yaptığı tarafsızlık çağrısı oldu.

HDP ile Kandil'in CHP'ye destek verdiğini ifade ederek mektupta, Öcalan'ın buna tepki gösterdiğini söyleyen MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi de hedef alan Meral Akşener, "31 Mart'tan önce beka diyenler, terörist başıyla mektup arkadaşı oldular.

"TERÖRİST BAŞINDAN DEĞİL AYNI SOYADLI KİŞİLERDEN MEDET UMDULAR"

Ülkenin Cumhurbaşkanı, bebek katilinin mektubunu analiz etti. Küçük ortak terörist başını dinleyin dedi. Milletimiz gerçekleri görüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için terörist başından değil, aynı soyadlı kişilerden medet umdular. Çıkıp milletten af dileyeceklerine aklımızla alay etmeye çalışıyorlar.

Meral Akşener'den Öcalan mektubu eleştirisi VİDEO

"KÜÇÜK ORTAK DEYİNCE KIZIYOR"

Küçük ortak açıklama yapıyor, 'Öcalan canisi HDP'ye tarafsızlık çağrısı yapıyorsa bunu görmezden gelemezdik' diyor. Dün flu görüyordu, bugün görmeden duramıyor. Küçük ortak deyince de kızıyor, ne diyeyim eş başkan mı diyeyim?"

"HER BAŞARISIZ İKTİDARIN ARKASINDA BAHÇELİ VARDIR"

Meral Akşener, MHP Lideri'ne "Bizden sayın Bahçeli gibi olmamızı sakın bekleme. Hani her başarılı erkeğin ardında bir kadın vardır derler ya, her başarısız iktidarın arkasında bir Bahçeli vardır." ifadeleriyle yüklenmeye devam etti.

Akşener: Her başarısız iktidarın arkasında bir Bahçeli vardır VİDEO