Ekim başında yeni boyutu ve tasarımıyla okurlarıyla buluşmaya hazırlanan Radikal için Hürriyet Medya Towers’ın 12 ve 13. katlarında yoğun bir çalışma devam ediyor.
Prova baskıları hazırlayan ekip, yazar kadrosunu da yeniden şekillendirmek için mesai yapıyor. Gazeteye son birkaç yıldır yazan ve sadık okurlarlarının tepkisini çeken Hasan Celal Güzel ve Namık Kemal Zeybek ile yollarını ayıran Radikal, yazar kadrosunu sürpriz isimlerle zenginleştirmeye hazırlanıyor.
Ahmet İnsel, Cengiz Çandar, Yıldırım Türker ve Oral Çalışlar gibi kalemlerin yazmaya devam edeceği gazete, günlük karikatürler için de Türk mizahının en önemli isimlerinden Metin Üstündağ’ı transfer etti.
Met-Üst hafta içi gazete için siyasi karikatürler çizecek, pazar günleri için ise yeni genç karikatüristlerle birlikte özel bir mizah bölümü hazırlayacak. (medyatava)
























Yorumlar
Tüm yorumlar »Gönder