MHP'li Semih Yalçın'dan CHP'ye sert suçlama

semih yalçın

Yalçın, “Siyasi Tıkanıklığın Sebepleri (CHP-HDP Bütünleşmesi)” yazılı bir açıklama yaparak CHP'ye HDP konusunda yüklendi.

CHP'DE YUVALANAN CUMHURİYET DÜŞMANLARI HDP'Yİ KORUYOR

"Bilhassa CHP’nin son büyük yanlışlarından biri HDP’yi yönetenlerin PKK'lı olduğunu kabul etmemesidir" diyen Yalçın şunları kaydetti:

"Bölücü terör örgütü AKP’den sonra kendine yeni bir hami, yeni bir destekçi bulmuştur. CHP’de yuvalanan Cumhuriyet düşmanı aşırı sol, HDP’yi kanatları altına almıştır. ’Biz MHP’yi anlamıyoruz. MHP’nin siyaseti iflas etmiştir’ diyen Levent Gök önce her geçen gün HDP’lileşen partisinin hali pürmelaline bakmalıdır.

CHP; ucuz siyasete tenezzül ederek, oy uğruna tehlikeli sularda balık avlayarak acınası duruma düşen Tayyip Erdoğan ve AKP’nin hatasına düşmekte ısrarlıdır. Cumhuriyet’i kuran partinin bu gidişi, gidiş değildir. CHP’yi Cumhuriyet’in düşmanlarının koruyucusu ve iş birlikçisi hâline getirenlerin MHP’ye saldırmakla ellerine geçecek bir kazançları olmayacağı gibi, bu kafayla herhangi bir erken seçimde mevcudu da korumaları imkânsızdır.