Muğla'daki güzellerden çamur banyosu

Muğla'daki güzellerden çamur banyosu

Muğla'nın caretta carettaları ve İztuzu Plajı'yla ünlü Dalyan Beldesi'ndeki Peloid Çamur Tesisleri'nde kamp yapan Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışması finalistleri, çamur banyosu yaptı.

Tanıtım Production tarafından bu yıl 14'üncüsü düzenlenecek Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışması finalistleri, 7 Temmuz Pazar günü Antalya'da podyuma çıkmadan önce Dalyan Beldesi'ndeki Peloid Çamur Tesisleri'nde kampa girdi. Dört günlük kamp süresince her gün periyodik olarak çamura giren güzeller, bölgeyi de gezdi.

Tanıtım Production Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bulut, "Güzellerimiz Dalyan'da kamp yapmaktan son derece memnun. Çünkü güzellerimiz hem ciltlerinin bakımı için çamura girdi hem de Dalyan'ın doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu. Dalyan'daki kampın beklediğimizin üzerinde çok daha başarılı geçtiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

Fotoğraflar için tıklayınız

DALYAN'A GÜZEL ÇIKARMASI

Muğla'nın caretta caretta ve İztuzu Plajı'yla ünlenen Dalyan Beldesi'ndeki Peloid Çamur Tesisleri'ne kampa gelen Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışması finalistleri 1 Temmuz Kabotaj Bayramı kutlamalarına katıldı. İztuzu Plajı'na çıkartma yapan güzeller alkışlarla karşılandı.

Güzeller yağlı direk yarışlarını izleyip, İztuzu Sahili'nde bol bol fotoğraf çektirdi. Tanıtım Production tarafından bu yıl, 7 Temmuz Pazar günü Antalya'da 14'ncüsü düzenlenecek Miss Mediterranean 2013 Güzellik Yarışması öncesi, Dalyan'daki Peloid Çamur Tesislerinde kampa giren güzeller özel tekneyle Dalyan kanallarında tur da attı. Caretta carettaların beslenmesini de izledi.