Muharrem İnce: Nereye gitti o Gandi

Muharrem İnce: Nereye gitti o Gandi

CHP'de, 18. Olağanüstü Kurultay'da genel başkanlığa aday olacağını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Yalova İl Başkanı Özcan Özel ile partisinin İstanbul İl Başkanlığını ziyaret etti.

"TÜRKİYE'NİN SON SEÇİMİ"

Buradaki konuşmasında Türkiye'nin başını beladan CHP'nin kurtaracağını söyleyen İnce, şöyle devam etti: "Mevcut yapıyla CHP'nin bunu yapma umudunu görmüyorum. Bu, Türkiye'nin son seçimidir. Bir daha böyle bir seçim yok. Eğer önümüzdeki seçimde AKP, 367'yi geçerse, Anayasa değişikliğini yapacak güce erişirlerse, emin olun ki başkanlık sistemi geliyor, parlamenter sistem yok olacak, artık partinin iktidarı da sözkonusu değil, bir kişinin iktidarı olacak. Bu, bizim için son şans. 'Muharrem İnce genel seçimi bekleseydin de ondan sonra aday olsaydın, erken davrandın' diyenlere bunu söylüyorum."

ERDOĞAN'A AKIL VERİRKEN İYİ

İnce, "Ey genel başkanım, ey benim Kemal ağabeyim, sen partinin olanaklarını kullanıyorsun, ben yalnız başıma, tek başıma mücadele ediyorum. Önce kendin demokrat olacaksın. Genel merkezin telefon paralarını cebinizden ödeyeceksiniz bu ay. Herkese telefon açıyorsun. Tayyip Erdoğan'a akıl verirken iyi, kendiniz de demokrat olacaksınız. Nereye gitti o Gandi" dedi.