Nejat İşler futbol okulu açtı
Ajanslar

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, iki ay önce Gümüşlükspor Kulübü Başkanlığı'na seçilen sanatçı Nejat İşler, 140 çocuğun eğitim alacağı futbol okulunun açılışını yaptı.

Nejat İşler futbol okulu açtı

"DİZİLER ARTIK GERİDE KALDI"

İşler'e Aykut Kocaman ile Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon da destek verdi. İşler, "Bugün (dün) bir hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bundan sonra Bodrum'da yaşayacağım, İstanbul'a sadece iş için giderim ama benim için artık diziler geride kaldı' dedi.

Nejat İşler futbol okulu açtı

Teknik direktör Kemal Serçe'nin yönetiminde 5 antrenör ile çalışmalara başlayan okulun açılış konuşmasını yapan İşler, "Uzun yıllardır hayalini kurduğum spor okulu bugün gerçeğe dönüştü çok mutluyum. Başkanlığını yaptığım kulüpte küçük sporculara sadece futbol okulunda değil önümüzdeki aylarda basketbol, masa tenisi başta olmak üzere diğer spor okullarını da açarak temel spor eğitimi verdiğimiz sporcu sayısını arttıracağız.

Nejat İşler futbol okulu açtı

HEDEFİMİZDE PROFESYONELLİK YOK

Açtığımız bu okullarra önümüzdeki yıllarda oluşacak sportif başarıları tesadüflere değil kuracağımız sistem ile istikrarlı bir hale getirerek kulübümüzün amatör kümeden bölgesel amatör lige çıkmayı hedefliyoruz ancak hedefimizde asla profesyonellik yok, amatör ruhla spor yapan sporcu sayısını arttırmak ve başarıyı bu şekilde elde etmek istiyoruz" dedi.

Nejat İşler futbol okulu açtı