Nicolas Cage'den Filmime Gitmeyin protestosu

nicolas cage

Hollywood yıldızı Nicolas Cage kendi filmini protesto ederek ilginç bir kampanya başlattı. Nicolas Cage sinama severlerden yönetmenliğini ve senaryosunu Paul Schrader'in üstlendiği “Dying of the Light” filminin izlenmemesini ve protesto edilmesini istedi.

Dying of the Light filmi fragmanı

"SENARYOYU BİZE SORMADAN DEĞİŞTİRDİLER"

Ünlü Amerikalı aktör gerilim-dram türündeki bu filmin yapımcı şirketinin senaryodaki bazı bölümleri kendilerine danışmadan değiştirildiğini öne sürerek “Benim filmime gitmeyin” çağrısı yaptı.

Sanatçıların sözleşmede yer alan bir madde nedeniyle bu film hakkında sözlü olarak kötü açıklamalar yapamayacaklarını bilen Nicolas Cage bu duruma da bir çare bularak arkadaşları ile birlikte üzerlerine siyah bir tişört geçirip bunu sosyal medyada paylaştı.

Nicholas Cage’in yanı sıra filmin yönetmeni Paul Schrader ile, filmin oyuncuları Anton Yelchin ve Nic Refn de aynı çağrıyı yaptı. Paul Schrader’ın Facebook sayfasında yayınlanan fotoğrafın altına yönetmen “Ne ben ne de filmin bir sanatçısı bu fotoğraflar da dahil bu konuda açıklama yapabiliriz. Film ya da yapımla ilgili diğer kişiler hakkında yorumum yok” diye yazdı.

5 Kasım tarihinde ABD’de vizyona girecek olan gerilim türündeki “Dying of the Light” filminde Nicolas Cage CIA ajanı olan Even Lake'in sırlarla örülü hayatını canlandırıyor. Filmin Türkiye’de ne zaman gösterime gireceği ise belli değil.

Nicolas Cage'den Filmime Gitmeyin protestosu