Oktay Ekşi: Güzel türbanlı görünce üzülüyorum - izle

Oktay Ekşi: Güzel türbanlı görünce üzülüyorum - izle

Hükümete yönelik sert yazısı sonrası Hürriyet Gazetesi'nden istifa eden ardından Kılıçdaroğlu'nun taktığı rozetle resmen CHP'ye geçen Oktay Ekşi, Samanyolu TV ekranlarına çıktı.

GÜZEL TÜRBANLI GÖRÜNCE ÜZÜLÜYORUM

Hükümete yakınlığıyla bilinen Samanyolu TV'de ilginç açıklamalarda bulunan Ekşi, ‘Güzel başörtülü görünce üzülüyorum' dedi. Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan Öğle Arası programına konuk olan Basın Konseyi eski başkanı ve Hürriyet Gazetesi eski yazarı Ekşi, ‘Türkiye'deki kızlarımız kafasını ister öyle örtmüş ister böyle örtmüş. Kimsenin derdi olacak bir şey değil. Ben bu güzel kız kafasını niye örtmüş diye ben üzülüyorum gördüğüm zaman onları. Hepsi güzel de, çok güzellerini görünce üzülüyorum itiraf edeyim ki. Bu güzelliği saklamaya yazık değil mi diye, şahsen düşünüyorum. Bu benim kendi bakışım' dedi.

Oktay Ekşi: Güzel başörtülü görünce üzülüyorum - izle

HAYIR DİYENLER SİYASİ YÖNDEN HAYIR DİYORLAR

‘Başı kapalı olsun türbanlı olsun diğer şekilde olsun kimsenin siyasi bir talebi söz konusu olmadığı sürece bu durumu engellemeye hakkı olmaz.' diyen Ekşi, ‘Zaten hayır diyenler de siyasi boyutu nedeniyle bu olaya hayır diyorlardı' değerlendirmesinde bulundu.

Video hazırlanıyor