Özcan Deniz'den 1 Mayıs mesajı
ensonhaber.com

Özcan Deniz'den 1 Mayıs mesajı

Ünlü isimler sosyal medya hesaplarından 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne özel paylaşımda bulundu. Bu isimler arasında Özcan Deniz verdiği mesajıyla dikkat çekti.

"BEN DE İŞÇİYDİM"

Kendisinin de çalışmaya 9 yaşında başladığını ve yıllarca çocuk işçi olduğunu vurgulayan Özcan Deniz, Instagram hesabından şu mesajı verdi;

"Ben bir çocuk işçiydim. Marangozluk,karoplaka,kaportacılık,pazarcılık,boyacılık ve daha bir sürü iş. 9 yaşımda başladım bu ağır iş hayatına. Okuyamama sebebimdi. Ellerim de ve vücudumun bir çok yerinde bu ağır işlerden kalma kesikler ve arızalar var. Şanslıydım. Doğuştan bahsedilmiş yeteneklerimle yine çok zor ama daha kazançlı ve vizyonumu genişletebileceğim, bulunduğum yerden çıkıp dünyaya açılabileceğim bir yolculuğum oldu.

"BİR ÇOK ÇOCUK İŞÇİ VAR"

Bu yolculukları yapacak cesareti ve "şansı" olmayan ,bulundugu şartlara mahkum ve ezberlerle büyütülen bir çok çocuk işçi var.. Yoksulluk'tan kurtulamamış, toplum bilinci yükselmemiş, yeterli eğitim alamamış bir nesil daha yetişirse bu durum düzelmeyecek geleceğimiz hep "şans"a bağlı kalacak.. Daha aydın, daha ferah, daha sanat sever, daha bilim sever, daha güvenli bir nesil için calışan tüm emekçilerin 1 Mayıs'ı kutlu olsun."

İŞTE ÖZCAN DENİZ'İN PAYLAŞIMI

Özcan Deniz'den 1 Mayıs mesajı

Özcan Deniz'den 1 Mayıs mesajı