Pitbull cinsi köpeğine tekme atan gence satırla saldırdı
DHA

1

Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde oturan Berk Şener, akşam saatlerinde dershaneden çıkıp, evine gitmek için arkadaşları ile birlikte Turgut Özal Bulvarı'nda otobüs durağına yürüyemeye başladı. Burak Şener ile arkadaşları yolda Pitbull cinsi köpeğini gezdirmeye çıkan A.A. ile karşılaştı.

SEVDİĞİ PİTBULL SALDIRINCA TEKME ATTI

Şener, iddiaya göre, "Bu nasıl Pitbull, çok sakin duruyor, hiç saldırmıyor" diyerek hayvanın başını okşadı. Bunun özerine A.A., köpeğe Şener'e saldırması için komut verdi. Şener de kendine saldıran köpekten korunmak için tekme savurdu.

Pitbull cinsi köpeğine tekme atan gence satırla saldırdı VİDEO

ELİNDE SATIRLA GERİ GELDİ

Köpeğin tekmelenmesine sinirlenen A.A., "Sen burada bekle, az sonra görüşürüz" diyerek ayrıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra koşarak gelen A.A., kaldırım üzerinde arkadaşları sohbete devam eden Burak Şener'e tekme atıp onu düşürdü. Ne olduğunu anlamaya çalışan Burak Şener, ayağa kalkmak isterken, A.A. da elindeki satırla yerdeki gence salladı. Bıçak darbesinden korunmak isteyen Şener, kolunu başına kalkan yaptı. Ancak ardı ardına aldığı darbelerle her iki kolunda da ağır kesikler oluştu.

Pitbull cinsi köpeğine tekme atan gence satırla saldırdı

ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Burak Şener, çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağ kolunda tendon kesici, sol kolunda ise kırıklar meydana geleh Şener tedavisinin ardından taburcu edildi. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifade veren Şener, "Saldıranı hiç tanımıyorum. Birlikte yürüdüğüm arkadaşım tanıyormuş, köpeği sevmek istedim. Sahibi benim üzerime kışkırttı. Köpek havlayarak bana hücum edince, refleks olarak korunmak için tekme vurdum. 'Sen benim hamile köpeğime nasıl tekme vurursun? Bunu ödeyeceksin. Burada bekle' diyerek ayrıldı. Sonra da dönüp satırla saldırdı" diye konuştu. Emekli asker olan Burak Şener'in babası Halil İbrahim Şener, oğlunu yaralayan A.A.'dan şikayetçi oldu.

TUTUKSUZ YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Çocuk Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan A.A., kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan adliyeye sevk edildi. A.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Pitbull cinsi köpeğine tekme atan gence satırla saldırdı

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)