PKK saldırısında 1 sivil hayatını kaybetti

Diyarbakır'da bir lokantada çorba içen polislere, PKK'lı teröristlerce silahlı saldırı düzenlendi.

EKMEK SERVİS EDİYORDU

Saldırıda, lokantada çorba içen 3 polis yaralanırken; polislere o anlarda ekmek servisi yapan 22 yaşındaki Şeyhmus Sanır ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Sanır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

PKK saldırısında 1 sivil hayatını kaybetti

1 AY ÖNCE ASKERDEN GELMİŞTİ

1 ay önce askerden geldiği belirtilen Sanır'ın akrabası olan çorbacıda işe başladığı öğrenildi. Başına aldığı 2 kurşunla hayatını kaybeden Şeyhmus Sanır'ın cesedi otopsi için Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldü. Sanır'ın yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

PKK saldırısında 1 sivil hayatını kaybetti

Diyarbakır'da çorba içen polislere saldırı VİDEO

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Öte yandan Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"Yenişehir İlçesi'nde 11.09.2015 günü sabah saatlerinde ihtiyaç gidermek için lokantada bulunan Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü önleyici ekiplerinde görevli polislere yönelik silahlı saldırı düzenlenmiştir. Saldırı esnasında 3 polis memuru ile lokantada bulunan 3 vatandaşımız yaralanmış, yaralılardan Ş.S. isimli vatandaşımız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. Hastaneye kaldırılan yaralı polis memurlarının ve vatandaşlarımızın tedavileri ise devam etmektedir. Saldırıyı gerçekleştirerek olay yerinden kaçan terör örgütü mensuplarının eşkali belirlenmiş, yakalanmasına yönelik kapsamlı çalışmalara başlanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Diyarbakır'da çorba içen polislere saldırı