Polise molotof atarken vuruldu

Adana’da pkk lehine korsan gösteri yapıp, polise molotof ve havai fişek atan 16 yaşındaki H.Y., ayağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Polise molotof atarken vuruldu

Merkez Seyhan İlçesi bağlı Gürselpaşa Mahallesi’nde 13 Kasım pazar günü terör örgütü PKK yandaşları yol kapatıp ateş yaktı.

Polise molotof atarken vuruldu

Olay yerine gelen polis ekipleri, PKK yandaşlarını yolu açmaları için uyardı. Ancak eylemciler, polisin uyarısına molotofkokteyli ve havai fişek atarak karşılık verdi.

Polise molotof atarken vuruldu

MOLOTOF ATARKEN AYAĞINDAN VURULDU

Bunun üzerine polis, gruba tazyikli su ve biber gazı ile müdahale etti. Yaşanan olaylar sırasında polise molotofkokteyli ile havai fişek atmaya çalışan H.Y. (16) ayağından vuruldu.

Polise molotof atarken vuruldu VİDEO

Polise molotof atarken vuruldu

Bunun üzerine PKK yandaşları ara sokaklara giderek kaçtı. Yaralanan H.Y. ise polisler tarafından Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan H.Y.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

Polise molotof atarken vuruldu