Porsche yat sektörüne girdi
ensonhaber.com

Araba devleri birer birer yat sektörüne giriyor. Daha önce İngiliz devi Aston Martin yat üreticiliğine soyunurken, şimdi de spor arabaların ünlü markası Porsche yat üretciliğine başladı. Yeni modeli GTT 115'i Monaco'da görücüye çıkartcan firma, tasarımıyla görenleri kendine hayran bıraktı.

Porsche'nin süper yatı-GALERİ

SÜPER YATLARIN EN GÜZEL ÖRNEKLERİNDEN

Monaco'da bulunan Monte Carlo limanında tanıtımı gerçekleştirilen süper yat kategorisindeki araç, Porsche'nin efsane modeli 911'e sadık kalınarak yapıldığı açıklandı.

Porsche'nin yeni süper yatı-İZLE

Porsche yat sektörüne girdi

35 metre uzunluğundaki süperyatperformans ve motor hacmi ile öne çıkıyor 1.650 beygir güç üreten V12 dizel Man motorundan güç alan yatın maksimum 40 km/s (21 knot) hıza erişebildiği ve tamamen dolu depolarıyla 3.400 deniz mili (6.300 kilometre) mesafe kat edebildiği açıklandı.

Porsche yat sektörüne girdi

İHTİŞAMLI İÇ MEKANLAR

Bir ev konfronu oluşturması için hiçbir detayın unutulmadığı süper yat, gösterişli iç mekanlardan oluşuyor. Özel Porsche Design imzalı oturma ve yatak kamaraları meraklılarını oldukça heyecanlandırırken, sadece yedi adet üretileceği belirtilen yat için 16,7 milyon dolar fiyat biçildi.

Porsche yat sektörüne girdi