Rıza Saka ile Şirin Payzın arasında MHP tartışması İZLE
ensonhaber.com

1

Şirin Payzın, CNN Türk'te moderatörlüğünü yaptığı Ne Oluyor programında konuğu Avukat Rıza Saka ile arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

"MHP ALERJİSİ OLUŞTU"

AK Parti ile MHP'nin koalisyonda bir araya gelme ihtimalinin konuşulduğu sırada Rıza Saka yaptığı açıklamasında "Son günlerde bir MHP antipatisi ve MHP alerjisi oluşmaya başladı. Özellikle de medyanın bir bölümünde" ifadelerini kullanması sonucunda Şirin Payzın, "Bizi mi kastediyor sunuz yani?" dedi.

"SİZ BUNLARDAN BİRİSİNİZ"

Payzın'a yanıt veren Saka ise,  "Evet, siz bunlardan birisiniz. Ben öyle görüyorum. MHP, şuanda kendine özgü, bir sol gözle ya da bir HDP'linin gözüyle saçma gelebilecek bir tavır içerisinde.  Ancak benim gördüğüm kadarıyla MHP ta başından beri durduğu yer ile bugünkü durduğu yer arasında fark olmayan, kendine göre milli bir duruş sergileyen bir parti olarak görüyorum." demesi gergin anlar yaşattı.

Rıza Saka ile Şirin Payzın arasında MHP tartışması

Rıza Saka ile Şirin Payzın arasında MHP tartışması İZLE

"BU ELEŞTİRİNİZİ KABUL EDEMEYECEĞİM"

Sinirini bozulan Şirin Payzın, canlı yayında Rıza Saka'ya gülerek "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum. Farklı fikirleri bir araya getiren moderatörlere taraf tutuyorsunuz demek ya da yanlı davranıyorsunuz demek biraz haksızlık olsa gerek. Öyle olsaydı sizler burada oturuyor olamazdınız. Ben bütün moderatörler meslektaşlarım adına bu eleştirisini kabul edemeyeceğim." diyerek konuyu kapattı.

Rıza Saka ile Şirin Payzın arasında MHP tartışması İZLE