Rus Sözcü Zaharova'dan samimi açıklamalar

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Tatler dergisine verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu ve kamuoyunun hiç bilmediği özelliklerini anlattı.

"KENDİ DÜNYAMI YARATMAK İÇİN..."

Dergiye bebek evini gösteren Zaharova, çocukluğundan beri bebek evleriyle ilgilendiğini ve üniversiteden mezun olduktan sonra bir tane satın alabildiğini söyledi.

200 dolar karşılığında marangozlara hayal ettiği evi yaptırdığını belirten Zaharova “Bebek evim kendi dünyamı yaratmak için bir fırsat tanıyor. İçindeki her şeyi yüz kat büyütebilsem, bu ev harika bir köşk olurdu ve güzel bir his de verirdi.” dedi.

Rus Sözcü Zaharova'dan samimi açıklamalar

​Zaharova, yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde bebek evi için mobilyalar aldığını belirtti. Evin içinde bulunan eşyalar arasında İngiltere’den porselen bir küvet, Kanada’dan bir koltuk, Japonya’dan yemek takımı, St. Petersburg’dan minyatür kitaplar var.

STRESTEN KURTULMAK İÇİN PURO YAKIYOR

2015 yılında Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü görevine atanan Zaharova’nın son derece stresli bir işi var. Zaharova, işinin ve güncel hayatın verdiği stresten kurtulmak için kendisine bir puro yakma izni verdiğini, ancak sık sık değil, yalnızca yılda bir kez içtiğini söyledi.

Rus Sözcü Zaharova'dan samimi açıklamalar

"ŞAMPANYA İÇEBİLİRİM, HEPSİ BU"

Zaharova “Puro çok rahatlatıcı. Alkolse hayatımın hiçbir zaman bir parçası olmadı, ne üniversitede ne de daha sonra. Yalnızca bir kadeh şampanya içebilirim, hepsi bu.” dedi.

Rus Sözcü Zaharova'dan samimi açıklamalar

YABANCI TASARIMCILARIN KIYAFETLERİNİ GİYMEDİ

Dergiye fotoğraf çekimi için yalnızca Rus tasarımcıların giysilerini giyeceği konusunda ısrar eden Zaharova, yabancı tasarımcıların kıyafetlerini giymesinin yasak olmadığını, bunun kendi tercihi olduğunu söyledi.

Rus Sözcü Zaharova'dan samimi açıklamalarFOTOĞRAF: Rus Sözcü ABD üretimi iPhone kullanıyor.