Rüzgar Erkoçlar'ın doktoru konuştu

Rüzgar Erkoçlar'ın doktoru konuştu

Nil Erkoçlar'ın "cinsiyet değiştirdi" haberini kamuoyuna ilk duyuran isim olan Erol Köse, dün yine ilginç bir iddia ortaya attı. Erkoçlar'ın parası olmadığı için ameliyat olamadığını söyleyen Köse'ye yanıt çok gecikmeden geldi.

"SADECE MEMELERİNİ KESTİM"

Rüzgar Erkoçlar, yazılı bir açıklama yaparak Köse'nin iddialarını yalanladı. Posta gazetesinden Müge Dağıstanlı ise, Rüzgar Erkoçlar'ın doktoruna ulaştı. Rüzgar'ın doktoru Estetik Cerrah Dr. Hanife Akınoğlu, Erkoçlar'ın parası olmadığı için sadece memelerini kestiğini, Rüzgar'ın bunu Erol Köse'ye sızdırdığını düşündüğü için de muayenehanesini basıp kendisini tehdit ettiğini söyledi.

Rüzgar Erkoçlar'ın doktoru konuştu

"NİL GİBİ 3 ARKADAŞINI DAHA AMELİYAT ETTİM"

Nil'in memelerini alan Estetik Cerrah Dr. Hanife Akınoğlu şunları söyledi: "Nil 1 ay önce muayenehaneme geldi. Yanında ablası ve kardeşi vardı. Daha önce Nil gibi 3 arkadaşını ameliyat etmiştim. Nil bana yeterli parasının olmadığını söyledi. Küçük bir paraya iki memesini aldım. Duyulmasın diye ameliyatı uzak bir hastanede yaptım."

"BENİ TEHDİT ETTİ"

Erol Köse Nil'in ameliyat olduğunu Twitter'da yazınca, Nil 3 arkadaşıyla muayenehanemi bastı. 'Erol Köse'ye her şeyi anlattın. Şöhret peşindesin. Dava açacağım' diye beni tehdit etti. Tartıştık. Madem olay bu kadar gizli kalsın istiyordu, neden röportaj yapıp fotoğraf çektirdi?  

Meme aldırma ameliyatını ben sızdırmadım. Ayrıca ben Erol Köse'yi tanımam. Olay tehdit noktasına gelince konuşmaya karar verdim."