Şafak Sezer: Erdoğan solcu olsa heykeli dikilirdi - İzle

şafak sezer

Bir dönem Erdoğan'a gösterdiği ilgiden dolayı birçok kesimden tepki alan ünlü sanatçı ve komedyen Şafak Sezer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler yağdırdı.

"SOLCU OLSAYDI HEYKELİ DİKİLİRDİ"

Sevilay Yükselir'in moderatörlüğünü yaptığı Yüzde Yüz Siyaset'e katılan ünlü komedyen çok tartışılacak bir açıklamaya da imza attı. Sezer, "Cumhurbaşkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi" dedi.

Şafak Sezer: Erdoğan solcu olsa heykeli dikilirdi

"İYİ NİYETİMDEN GEZİ'YE KATILMIŞTIM"

Şafak Sezer programda şunları söyledi;

"Şimdi ben ne halkın ne de bir partinin kobayı olmak istemiyorum. Fakat tesadüf eseri iyi niyetimden o kalabalığın içinde durdum. İlk günkü kalabalık güzeldi. Kimse ne olduğunu bilmiyordu ki. Gezi Parkı'nı da o ağacı da bilmiyorum. İş başka bir yere gitti. Sanatçı tuttuğu takımı bile söylediği zaman eleştiri alan bir durumda şu an. Psikolojik olarak rahatsız ediyorlar. Baskı çok yüksek sosyal medyada. Ama karşılığı yok.

"ERDOĞAN SOLCU OLSA HEYKELİ DİKİLİRDİ"

Cumhurbaşkanı solcu olsaydı her yere heykeli dikilirdi. Eski soldan bahsediyorum. Her kavgada birkaç iş adamı, sanatçı, milletvekili yok edilmeye çalışılıyor. Cumhurbaşkanı'na da aynı muameleyi yapıyorlar. Onu sevdiğin zaman yasaklıyorlar. Ben anlamadım bu işi, kim diktatör?

"BU DÖNEKLİK DEĞİL, FİKİR DEĞİŞİMİ"

Bu bir döneklik değil, bir fikir değişimidir. Cumhurbaşkanı'nın elini sıktığım zaman onu semt ağabeyi olarak görüyorsam, diğerlerinde bunu göremiyorsam bu benim kazancımdır. Keyif alıyorsam benim hayatına karışmasına müsaade etmem. 44 yaşındayım. Aileyi temsil ediyorum. Onursuzluğu temsil etmiyorum. Türk evladıyım, Türk olarak öleceğim."