Şahan Gökbakar Cem Yılmaz'la dalga geçti

Cem Yılmaz'ın son filmi Pek Yakında'nın ilk 3 günlük gişe rakamı, beklentileri karşılayamadı. Vizyona girdiği ilk gün 62 bin kişinin izlediği filme, hafta sonunda ise 398 bin 864 kişi gitti. Cem Yılmaz, bu gişe rakamıyla da yaklaşık 4 milyon 820 liralık hasılat elde etti.

ŞAHAN'DAN CEM YILMAZ'A VİDEOLU MESAJ

Şimdilerde turne için ABD'de olan Cem Yılmaz'ın son filminin gişesi, ünlü komedyen kadar ezeli rakibi Şahan Gökbakar'ın da merak konusuydu. Recep İvedik 4'le Türk sinema tarihinin en çok izlenen filmine imza atan Şahan, gişe rakamlarını öğrenince sosyal medyadan Cem Yılmaz'la dalga geçti.

Şahan Gökbakar Cem Yılmaz'la dalga geçti

GİŞE RAKAMLARIYLA MESAJ VERDİ

Şahan Gökbakar, Instagram'da önce Güzide Kasacı'nın "ha ha ha ha haay" videosunu sonra da şu mesajı paylaştı;

"Bazen yaptigin ve canlandirdigin yuzlerce karakter arasindan bir tanesi efsane olur. Milyonlarca fanatigi,hastasi, seveni olur. O kadar buyuk bir ilgi duyulur ki sinemaya girdigi hafta sonu uzuuun kuyruklar olur, kapi pencere kirilir.1.7 milyona yakin seyirci 3 gunde (cuma,c.tesi,pazar) filmini izleyiverir. Sana rekor ustune rekor kirdirir. 7.5m seyirci seni zirveye tasir.Tabi hangi basari cezasiz veya belasiz kalmis ki? Baslarlar sana satasmaya,keyfini kacirmaya calisirlar,yapilan isi asagilamaya calisirlar,oynadigin tiplemeyi sana karsi kullanarak asagilamaya calisirlar, zeka seviyeni tartismaya acarlar, sadece oynadigin bir tiplemeyle senin entellektuel durumunu degerlendirirler, kalite seviyeni kafalarince belirlerler, kufurbazlikla, bayagi ve ucuz espriler yapmakla suclarlar. Bunlari duymazsin, cevap vermez gecer kendini sevenlerine emanet eder yurursun, bu sefer senin sevenlerine oynarlar. Seni simarik, sonradan gorme, paranin bozdugu, bi tarafi havalanmis gibi gostermeye calisirlar..Zor yani anliycaginiz... Iste yillardir sizlerin varligi, sevgisi ve destegi sayesinde butun bu dikenlere basmadan yuruyorum. Tek amacim var, tek. GULMEK,GULDURMEK.Sizler istediginiz surece de devam edecegim.Zor ama deger....Sevgilerimle..."

Şahan Gökbakar Cem Yılmaz'la dalga geçti