
Magazin dünyasının Meryem Uzerli’nin çocuğunun babası Can Ateş’le geçmişte yaşadığı aşkla tanıdığı Ortaçlı, moda tasarımcılığının ardından sunuculuk ve oyunculuk yapmaya başlamıştı. Geçen sezon Kara Para Aşk’ta rol alan Ortaçlı, bu sezon ise atv’nin Kalp Hırsızı dizisinin kadrosuna katıldı. Gökbakar, sevgilisi Ortaçlı’yla cuma gecesi gazetecilerin en çok gittiği mekanların başında olan Reina’daydı.
SABAHA KADAR EĞLENDİ
Güneş'te yer alan habere göre, Mekanda sevgilisiyle sarmaş dolaş eğlenen Gökbakar, romantik anlar yaşadı. Aşk şarkılarını sevgilisinin gözlerine bakarak dinleyen Gökbakar, sabaha karşı mekandan ayrıldı. Ancak gazetecilerin kapıda beklediğini bildiği için ünlü komedyen deniz yolunu kullandı ve tıpkı geldiği gibi mekanı tekneyle terk etti.
Ünlü komedyen, Ortaçlı’yla 3 yıllık ilişkisi boyunca sadece geçen kasım ayında bir kez objektiflere takılmış ve peşine gazeteciler takıldığı için de çılgına dönmüştü. Gökbakar, daha önce Doğa Rutkay ve Merve Sevi gibi ünlü kadınlarla yaşadığı beraberliklerini ise göz önünde yaşamaktan kaçınmamıştı.