Şehit Er Enes Çakırdoğan için cenaze töreni - Video

Şehit Er Enes Çakırdoğan için cenaze töreni - Video

Siirt'in Eruh İlçesi'nde dün akşam PKK'lı teröristlerin iftar vakti gerçekleştirdiği saldırıda şehit olan Er Enes Çakırdoğan için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

Törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül , Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da katılıyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

YAŞ'A ARA VERİLDİ

Tören nedeniyle, YAŞ'a verildi. Kuvvet komutanlarıyla birlikte YAŞ üyeleri de cenaze törenine geldi.

Şehit Er Enes Çakırdoğan'ın cenazesi, ailesinin yaşadığı Pursaklar'da defnedilecek.

FACEBOOK SAYFASINDA YÜREK BURKAN YAZI

Şehit Er Enes Çakırdoğan için cenaze töreni - Video

Şehir erin bir süre önce facebook sayfasına, "Ölümü beklerken yaşamayı unuttum" yazdığı ortaya çıktı.

Siirt'in Eruh İlçesi'nde, PKK'lı teröristlerin dün akşam iftar saatinde jandarma karakoluna uzun namlulu silahlarla gerçekleştirdiği hain saldırıda 1 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı. Saldırıda şehit düşen Jandarma Er Enes Çakırdoğan'ın Ankara'nın Pursaklar ilçesindeki baba ocağı, acı haberin ulaşmasıyla yas evine dönüştü. Şehidin yaşadığı Osmangazi Mahallesi'ndeki evlere Türk bayrakları asıldı. Şehidin annesi Sultan Çakırdoğan ve babası Hüseyin Çakırdoğan, acı haberle yıkıldı.

Şehit Er Enes Çakırdoğan için cenaze töreni - Video

Bu arada şehit erin Facebook hesabında, şehit olacağının içine doğduğunu gösteren yazı ve fotoğraflar yer aldığı görüldü. Şehit er Çakırdoğan'ın Facebook sayfasına bir süre önce, "Ölümü beklerken yaşamayı unuttum" yazdığı, Kazım Koyuncu'nun ölmeden bir süre önce yazdığı 'İşte gidiyorum' şarkısını ve G3 mermileriyle yazılmış 'Yaşamak isterken delicesine ölmeyi istedim anne' yazısının fotoğrafını paylaştığı gözlendi