Şehit kızı özel harekat montuyla ısındı
ensonhaber.com

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, zırhlı araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan Özel Haraket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu’nun (48) cenazesi gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit kızı özel harekat montuyla ısındı

Şehit Kabukçu’nun cenazesi dün Diyarbakır’daki törenin ardından uçakla Etimesgut Askeri Havaalanı’na getirildikten sonra konvoy eşliğinde helallik alınmak üzere Keçiören’deki evine getirildi.

BABASI SEDYE İLE GELDİ

Acı haberi hasta yatağında alan şehidin 83 yaşındaki babası Kamil Kabukçu, oğlunun tabutuna dokunmak için cenaze aracına çıktı. Gözyaşlarıyla karşılanan şehit için helallik alınıp, dua edildi. Şehit Kabukçu’nun cenazesi daha sonra törenin yapılacağı Kocatepe Camii’ne götürüldü.

Şehit kızı özel harekat montuyla ısındı
(83 yaşındaki Kamil Kabukçu, şehit oğlunun cenaze namazını sedyede kıldı.)

AİLE BAKANI TESELLİ ETTİ

Şehit Kabukçu’nun cenaze törenine şehit yakınlarının yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, İçişleri Bakanı Efkan Ala, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve kuvvet komutanları katıldı.

Şehit kızı özel harekat montuyla ısındı

Cenaze töreninde şehit Kabukçu’nun eşi Nurşen Kabukçu, kızları Mesude Şuheda (18), Şevval (14) ile Zeynep de (7) cenaze töreninde gözyaşlarına boğuldu. Aile Bakanı Ramazanoğlu, törende şehit eşinin yanına oturarak teselli etmeye çalıştı.

BABASININ ÖZEL HAREKAT MONTUNU GİYDİ

Şehidin en küçük kızı Zeynep, soğuk havada üşüyünce babasının özel harekat üniformasını giydi. Denizli’de acı haberi aldıktan sonra fenalaşan Şehit Kabukçu’nun 83 yaşındaki babası Kamil Kabukçu, cenaze törenine sedyeyle getirildi. Baba Kabukçu, sağlık ekiplerinin yardımıyla sedye üzerinde oğlunun cenaze töreninde saf tuttu. Törenin ardından şehit Kabukçu’nun müftü olan amcasının oğlu Şükrü Kabukçu dualar okudu. Şehit polis Kabukçu’nun eşi Nurşen Kabukçu, cenazenin geçişi sırasında eşini el sallayarak uğurladı. Şehit Kabukçu’nun tabutu, cenaze töreninin ardından mesai arkadaşlarının omuzlarında cenaze arabasına taşındı. Kabukçu’nun cenazesi daha sonra Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verildi.

Şehit kızı özel harekat montuyla ısındı