Şehit polisin eşi cenazede isyan etti
DHA

2

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Şubesi'nde görev yapan polis memurları Fatih Kılbey ile Tanju Sakarya dün gece devriye için gittikleri Balıklıgöl Devlet Hastanesi çıkışında kimlikleri belirsiz kişilerin yakın mesafeden tabancayla ateş açmasıyla ağır yaralandı.

KALDIRILDIKLARI HASTANEDE ŞEHİT DÜŞTÜLER

Meslektaşları tarafından ilk önce Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen polis memurları, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak, şehit oldu.

"EŞİMİN SİLAHINI VERİN BANA, BEN DE GİDECEĞİM"

Şehit polis memuru Tanju Sakarya'nın hamile eşi, "Eşimin silahını verin bana, ben de gideceğim yeter ki bu terör bitsin" diye feryat etti. ​

Şehit polisin eşi cenazede isyan etti VİDEO

Şehit polisin eşi cenazede isyan etti

Şehit polisin eşi cenazede isyan etti

VALİ: ALÇAKLARDAN HESAP SORULACAK

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise şehit polislerin ruhlarının şad olmasını dileyerek, "Şehit ailelerimiz sizlerin acısı çok büyük ve derin biliyoruz ama size söz veriyoruz, bu katliamı yapanların yanına kar kalmayacak. Alçaklardan en ağır şekilde hesap sorulacaktır. Türk milletinin ve devletinin gücü karşısında hepsi ama hepsi çok yakında un ufak olacaklar" dedi.

TABUTA SARILARAK GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Törende güçlükle ayakta duran şehit polis Fatih Kılbey'in eşi Özlem, çocukları Gamze Nur, Aysel ve Taha Kılbey cenazede gözyaşı döktü. Şehit polisin çocukları, annelerine sarılarak ay- yıldızlı bayrağa sarılı şehit babalarına ağladı. Eşinin tabutuna sarılan ve üst üste kafasını tabuta vurarak tepkisini dile getiren Özlem Kılbey, kadın polisler tarafından güçlükle teskin edildi.

Şehit polisin eşi cenazede isyan etti

MEMLEKETLERİNE GÖNDERİLDİ

Törenin ardından şehit polislerin naaşları meslektaşları tarafından omuzlara alındı. Evli ve 6 yıllık polis olan şehit Tanju Sakarya'nın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Ankara'ya, 3 çocuk babası 18 yıllık polis memuru Fatih Kılbey'in cenazesi ise Hatay'a gönderildi.

Şehit polisin eşi cenazede isyan etti

Şehit polisin eşi cenazede isyan etti

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)