Seray Sever: Necati Şaşmaz oynayamıyordu

Seray Sever: Necati Şaşmaz oynayamıyordu

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Seray Sever, samimi açıklamalarda bulundu. Kurtlar Vadisi'nden Necati Şaşmaz'ı yapımcıya şikayet ettiği için kovulan Sever, olayın içyüzünü anlattı.

"NECATİ OYNAYAMIYORDU"

"Necati'yle çok tecrübesiz olduğu zamanlarda birlikte çalıştık. O zaman hakikaten oynayamıyordu ve tüm sahnelerim onunlaydı ve 48 saat sette kaldığımı biliyorum. Osman Sınav 'Bana koyun getirin ben koyunu oynatırım' diyen bir yönetmendi. Öyle bir şeyler oldu, ama şimdi çok da konuşmak istemiyorum. Necati'nin şansı da vardı, demek ki herkes oyuncu olabiliyormuş"

Seray Sever: Necati Şaşmaz oynayamıyordu

Seray Sever: Necati Şaşmaz oynayamıyordu

"EVLENEMEZSEM EVLAT EDİNİRİM"

2013 yılında Astroloji haritasında evlilik göründüğünü söyleyen Sever, "Evlenemezsem de evlat edinirim ya da bir an evvel kardeşimin tepesine binerim ki; bir an önce evlensin çocuk doğursun diye. Annem de torun istiyor" dedi. Evlat edinmeye karşı olmadığını belirten Seray Sever, "Evlat edinirsem zenci ya da uzak doğulu bir bebek alırım, değişik bir bebek isterim diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

"NİŞANLIMLA AYRILACAĞIMIZI BİLİYORDUM"

Nişanlısı Tolga Acar ile üç ay önce ayrılan Sever, "Sonumun böyle olacağını biliyordum. Çünkü astroloji haritasında gördüm. Gördüm diye de ilişkimi bitirmedim tabi. Ama güzel bir şey yaşadım, hiç pişman değilim. Birbirimize emek ve sevgi verdik" şeklinde konuştu.