Serdar Ortaç Chloe ile arasındaki boy farkını anlattı
ensonhaber.com

Serdar Ortaç, konuk olduğunu Pal FM'de yayınlanan 'Emel Yalçın Drive Time' programında samimi açıklamalar yaptı.

Özel yaşamına dair bilinmeyenlerini anlatan Ortaç, Chloe ile arasındaki boy farkına ilişkin de "Ben cüce değilim, o uzun boylu. Ben ona zürafa diyor muyum?" diye konuştu.

Serdar Ortaç Chloe ile arasındaki boy farkını anlattı

"BEN ONA ZÜRAFA DİYOR MUYUM"

"Chloe ile aramızdaki boy farkı bazen sorun oluyor. Bana 'Ben uzun boylu değilim sen kısasın' diyor. Türk standardı 1.67 ben 1.69'um karım 1.80 topuklu giyiyor oluyor 2 metre, ben cüce değilim o uzun boylu ben ona 'zürafa' diyor muyum?.."

"GİTMEK İSTERSE KABULLENEBİLİRİM"

"Chloe yaşından çok olgun bir kadın. Ama bir gün gitmek isterse kabullenebilirim. Şu an zannetmiyorum böyle bir şey olacağını ama babam hep der ki 'annene bile güvenme.' Bir insan yerinde durmak istemezse gider, tutamam.

Serdar Ortaç Chloe ile arasındaki boy farkını anlattı

ADIM KUMARBAZA ÇIKTI

Adım kumarbaza çıktı. At yarışı oynuyorlar dünya kadar para kaybediyorlar o kumar olmuyor mu? Benimki mi kumar! Çok para kaybettim. O paralarla şimdi 2 tane televizyon kanalı sahibiydim.

Karım beni keser oynarsam. Kıbrıs'ta konsere gidiyorum, kalmak yasak işim bitiyor hemen dönüyorum.

BEN HEMEN ÇOCUK İSTİYORUM

Genç kadınla evlenmenin tek zorluğu ben her şeyi yaşadım ama o daha 22 yaşında. Bana kalsa hemen çocuk istiyorum ama o daha çok genç, 'yapacak çok şeyim var' diyor, haklı. İçinde kalsın istemem gönlünün olmasını bekliyorum.

Serdar Ortaç Chloe ile arasındaki boy farkını anlattı

ÇOK ÜSTÜME GELİRLERSE ŞARKI YAPMAM

Çok üstüme geliyorlar. Dinleyici değişti, memnun etmek zor. Çok üstüme gelirlerse yeni şarkı yapmam. Hastalık beni çok değiştirdi. Doktorum 'evin yansa arkana dönüp bakma' dedi. Öyle ki bana 'öl geber' yazıyorlar. Ne yapmışım ben onlara? Ama umurumda değil.

Zaten bu hastalık da senelerce içime attım onun sonucunda çıktı ortaya. Bana tokat atana öbür yanağımı uzattım. Kimseyle dalaşmadım. Tamam hatalarım var ama özürlerim de var. İçime attım bir yerden patladı işte."