Serkan Uçar'dan boşanma haberlerine tepki

Ünlü sunucu Ece Erken, Haziran 2014'te evlendiği Serkan Uçar'dan aile mahkemesine başvurarak boşanma davası açtı. Ece Erken, mahkemeden eşi Serkan Uçar için "Psikolojik sorunları var, şiddete eğilimi var" şikayetiyle uzaklaştırma kararı çıkarılmasını talep etti.

SERKAN UÇAR'A UZAKLAŞTIRMA CEZASI

Mahkeme, Uçar’a 6 ay uzaklaştırma cezası verdi. Uçar, 3 ay önce doğan oğlu Eymen’i polis nezaretinde görebilecek. Tüm bunlar yaşanırken, Serkan Uçar gazetelerde çıkan haberlere Instagram hesabından paylaştığı gazete küpürüyle tepki gösterdi.

"AİLEMDEN ALDIĞIM TERBİYE GEREĞİ SUSUYORUM"

"Ailemden aldığım terbiye gereği susuyorum; gerek kişiliğim, gerek aile değerlerim bana bunu emrediyor. Basinda çıkan yalan yanlış her haberin; ileride OĞLUMA zarar vermesinden çekiniyorum. Şiddet, tehdit vesaire gibi zırvalıkları ciddiye bile almıyorum. Bana ve aileme yapılan fütursuz saldırıların hesabı mutlaka yargıya verilecektir.

Serkan Uçar'dan boşanma haberlerine tepki

BASINDA BOŞANMA ÜZERİNDEN YER ETMEK ÇABASI NAFİLEDİR

Basında boşanma üzerinden yer etmek çabası nafiledir. Ben çarşamba günü boşanma davamı açmış olacağım. Özellikle 07 Temmuz 2015 (yarin) tarihli bir gazetenin magazin ekinde manşet olarak çıkacak haber ve bundan sonraki tum yalan haberler ile ilgili avukatım yarın gerekli açılamaları yazılı olarak yapacaktır."

İŞTE SERKAN UÇAR'IN O PAYLAŞIMI

Serkan Uçar'dan boşanma haberlerine tepki

Serkan Uçar çocuğu polis nezaretinde görecek haberiSerkan Uçar'dan boşanma haberlerine tepki