Tatlıses'e etten duvar

Tatlıses'e etten duvar

İbrahim Tatlıses'in tedavi göreceği Maltepe'deki Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Tatlıses hastaneye gelmeden 3 saat önce ziyaretçi yasağı konuldu. Hastanedeki özel güvenlik görevlilerinin izinleri iptal edildi. Hastane yönetimi, basın mensuplarının görüntü almasın diye, hastalar için kullanılan paravan perdeler ile şemsiyeleri kullandılar. Ambulans da hastane girişine sıfır olarak yanaştırılarak Tatlıses hastaneye alındı.

İbrahim Tatlıses böyle döndü

Tatlıses hastaneye girdikten 5 dakika sonra menajeri Eyüp Kanat, sanatçının tekerlekli sandalyesi ve yastıklarını getirdi. Daha sonra sanatçının hayranları önceki ay Boğaz Köprüsü'ne astıkları 50 metrelik üzerinde "Kurşuna gerek yok, sözlerin var ya" yazılı pankartı yere serdi. Ardından hayranları "İbo'yu vuran eller kırılsın. Hoşgeldin İbrahim Tatlıses" diyerek slogan attı.

Oğulları İdo ve Ahmed Tatlıses'in ise sanatçıyı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

ZİYARETÇİLERE YASAK

Tatlıses'in hastaneye girişinin ardından bir açıklama yapan Prof. Dr. Tunç Akkalyon, "Belirlenecek olan kapsamlı fizik tedavi ve rehabilitasyon programı çerçevesinde sanatçının tedavisi merkezimizde yapılacaktır. Bu program içinde rehabilitasyon egzersizlerin yanı sıra hidro terapi ve robot teknolojisini içeren yürüme eğitimleri de yer almaktadır. Tıbbi ve sosyal gereksinimleri gözönüne alınarak yeniden düzenlenen bir süit daire tahsis edilmiştir. Morali gayet iyi" dedi.

Tatlıses'in hastanede olduğu dönemde tıbbı gerekçelerle ziyaretçi kabülünün yapılmayacağı ve gelişmelerin paylaşılacağı ifade edildi. Sanatçının tedavisine yarın başlanacağı belirtildi.