Tekirdağ'da kaynana dehşeti
DHA

Tekirdağ'da eşi memur olan Nursel Demir, bir süre önce eşinden ayrılan kayınvalidesi Fatma Ç.'yi 5.5 yaşındaki oğlunun bakımına yardımcı olması için evlerine davet etti. Ancak bir süre sonra gelin- kayınvalide arasında tartışma yaşanmaya başladı. Gerginliğin artması üzerine Nursel Demir, kayınvalisi Fatma Ç.'den evlerinden ayrılmasını istedi.

UYURKEN KIZGIN YAĞ DÖKTÜ

Fatma Ç., sabah erkenden kalkıp, sessizce, küs olduğu Fatma Ç.'nin odasına girdi. Fatma Ç., yatağında uyuyan gelini Nursel Demir'in yüzü ve vücuduna kızgın yağ döktü.

ACIYLA UYANDI

Acı içinde uyanan Nursel Demir, bağırarak yardım istedi. Eşi tarafından çağırılan ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan Demir, Çorlu İlçesi'nde bulunan özel bir hastaneye sevk edildi.

"BU CANİLİĞİ NASIL YAPTI"

Özel hastanede tedavisi süren Demir, "Kayınvalidemi çocuğa bakmasını için çağırdık. 10 gündür bizde kalıyordu. Dün de kendisi ile tartışmamız olmuştu evine gidecekti. Bana bu caniliği nasıl yaptı? Elindeki kaynar yağlı suyu yüzüme boşalttı. Büyük bir acı ile uyandım. Gözümü açtığımda ambulans gelmişti. Devlet Hastanesi'ne gittik ve daha sonra buraya geldik. Eşim de ben de şikayetçiyiz" dedi.

Oğlu ve gelininin şikayeti üzerine gözaltına alınan Fatma Ç., savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, hakkındaki soruşturma sürüyor.

Tekirdağ'da kaynana dehşeti


Tekirdağ'da kaynana dehşeti

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)