Teslim olan PKK'lı terörist tacize uğradığını anlattı

uiea

Mardin Nusaybin ilçesinde 10'u kadın 42 PKK'lı terörist üst düzey sorumlularından aldıkları talimatlar doğrultusunda güvenlik güçlerine teslim olmuştu.

TESLİM OLAN KADIN PKK'DAKİ TACİZİ ANLATTI

TACİZ, TECAVÜZ HEPSİ VARDI

Teslim olan PKK'lı kadın terörist, "Gerçekten rezilliktir, tacizliktir, tecavüzcülüktür, dayaktır, işkencedir. Silahı kafama bile dayadılar, ailemi tehdit etti. Şimdi sıkıştılar bazıları kaçtılar, bazıları da artık bilmiyorum. Özellikle kız arkadaşlarıma ve kardeşlerime tavsiye veriyorum, sakın sakın PKK'ya inanmayın, tacizde bulunuyorlar. Şerefsizler yani her şeyi yapıyorlar gerçekten" diye konuştu.

ŞEREFSİZLER YANİ HER ŞEYİ YAPIYORLAR GERÇEKTEN

Teslim olan PKK'lı kadın terörist, "Gerçekten rezilliktir, tacizliktir, tecavüzcülüktür, dayaktır, işkencedir. Gerçekten kaç defa dayak yedim, kaçmaya çalıştım. Agir denen biri var kaç defa tacize, yakınlaşmaya çalıştı, yani ben bağırdım, Yani dediler işte küçüktür falan filan. Yani gerçekten rezilliktir, rezilliktir. Ben onların yanında dayak yedim. Silahı kafama bile dayadılar, ailemi tehdit etti. Şimdi sıkıştılar bazıları kaçtılar, bazıları da artık bilmiyorum. Özellikle kız arkadaşlarıma ve kardeşlerime tavsiye veriyorum, sakın sakın PKK'ya inanmayın, tacizde bulunuyorlar. Şerefsizler yani her şeyi yapıyorlar gerçekten" dedi.

"SİLAHI KAFAMA DAYADILAR"

Teslim olan bir başka PKK'lı kadın terörist de, "Bir şeyler patlıyordu korktum. Ben gittim dedim çıkacağım, izin vermediler. Dayadılar silahı izin vermediler. Silahı elime almadım, ne ettim almadım. Sonra büyük bodruma koydular. Ben bir hatta yaptım PKK'ya katıldım. Kaçmak istedim kaçmama izin vermediler, silahı kafama dayadılar. Kardeşlerim sizde benim yaşadığım şeyleri yaşamayın, gelin anne ve babalarınızı dinleyin, anne babalarınızı sevin" dedi.

"PİŞMANIM"

Teslim olan PKK'lı terörist ise, "Devlettin gerçekten barışı istediğini anladım, PKK'nın terör örgütü bir grup olduğunu anladım. Bizim dinimizi değiştirmesini öngördükten sonra onların ne olduğunu anladım, pişmanım. Arkadaşlara da sesleniyorum, asla ve asla bu yolu seçmeyin" diye konuştu.