TRT ekibi kaza geçirdi: 1 ölü 2 ağır yaralı

TRT ekibi kaza geçirdi: 1 ölü 2 ağır yaralı

Alınan bilgiye göre, TRT'de yayımlanmak üzere belgesel çekimi için Makedonya'nın başkenti Üsküp'ten Sırbistan'a doğru yola çıkan ekibi taşıyan Serhat Alp yönetimindeki Bosna Hersek plakalı araç, Belgrad'da 60 kilometre uzaklıkta yoldan çıkarak takla attı.

KAMERAMAN ÖLDÜ 2 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kazada, TRT kameramanı Halil Elmas olay yerinde yaşamını yitirirken, durumu ağır olan Aslın Özbiler Smith ile sürücü Serhat Alp, Belgrad'daki Sırbistan Klinik Merkezi'ne kaldırıldı. Hafif yaralı Hüseyin Topal ve Hasan Ali Demircan Smedreska Palanka'daki hastanede, Hasan Taş ise Belgrad Askeri Tıp Akademisi'nde tedavi altına alındı. Sırbistan Klinik Merkezi Müdür Yardımcısı Duşan Yovanoviç, yaptığı açıklmada, hastanelerine kaldırılan Serhat Alp ile Aslı Özbiler Smith'in durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirdi.

TRT ekibi kaza geçirdi: 1 ölü 2 ağır yaralı

Yaralıların, kafa, kol, bacak ve göğüs bölgesinden ciddi bir şekilde darbe aldıklarını belirten Yovanoviç, bu kişilere gerekli müdühalenin yapılmaya devam ettiğini söyledi. Öte yandan, diğer yaralı 3 kişinin ise herhangi hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.