Türkbükü'nde sosyeteye büyük kazık

Tatil için Türkbükü'nü seçenlerin ağzı pahalılıktan yana yanıyor. Bir lahmacun ve bir ayranın 50 TL olduğu Türkbükü'ndeki mekan sahipleri, işi iyice abarttı. Bu pahalılıktan şikayetçi olanlar arasında ise sosyetik güzel Manolya Onur ve oyuncu Irmak Ünal da bulunuyor. Çünkü Türkbükü'nde bir mağazada 400 TL'ye satışa sunulan bir elbisenin aynısı Yalıkavak pazarında 50 TL'ye satılıyor.

Türkbükü'nde sosyeteye büyük kazıkKİMSE KALMADI...

Kazıklama oyunu bununla da kalmıyor; sosyetik mekanda oje sürdürmenin bedeli ise 20 TL... Bir ojenin 1 lira olduğu düşünülürse, kolay yoldan para kazanmanın sonucu da ortaya çıkıyor. Türkbükü'ndeki pahalılık sadece giyimle de kalmıyor. Bir midye dolmanın, dışarıdaki restoranlarda 1 TL'ye müşterilere sunulurken, Türkbükü'nde 5 TL'ye satılması, konukları isyan ettiriyor.

KÜÇÜK ESNAFTA RAHATSIZ

Öte yandan geçen yıla oranla Bodrum'daki turist sayısının düşmesinin nedeni olarak da pahalılık gösteriliyor. Türkbükü'nde her şeyin 10 katı fiyatına satılması ilçedeki küçük esnafı da rahatsız ediyor.

Türkbükü'nde sosyeteye büyük kazık
En ünlü Bodrum müdavimlerden Eda Taşpınar.. Fiyatlara isyan eden ikoncan iki yıl önce Bodrum'u terk etmişti.

PAZARA TALİM

Sosyetik güzel Manolya Onur ve nişanlısı Can Bozok da Türkbükü'ndeki pahalılıktan şikayetçi. Dudak uçuklatan bir servete sahip olan Onur, "Bir ayran ve bir pide 50 TL'ye satılıyor. Karşısında ünlü gören mekan sahipleri fiyatı katlıyor. Bundan böyle pazardan alışveriş yapıyorum" dedi.

Türkbükü'nde sosyeteye büyük kazık

'ENAYİ DEĞİLİM'

Türkbükü'nde tatil yapan Irmak Ünal da pahalılıktan şikayetçi. Bir bardak limonataya 27 TL istendiğini söyleyen güzel oyuncu isyan etti: "2 damla limon, 1 dilim kivi, 2 yaprak nane ile yapılmış buzlu içeceğe 27 lira verilir mi? Artık benim eğlence içeceğim limonlu soda. Hem ucuz hem güvenli. Paramın olması enayi yerine konulup kazıklanacağım anlamına gelmez. Bunun gelir farkıyla alakası yok. Dünyanın neresinde olursa olsun bu kadar pahalı olması saçmalık." (Takvim)

Türkbükü'nde sosyeteye büyük kazıkPlajda lahmacun modasını şarkıcı Alişan başlatmıştı. Bugünlerde Türkbükü'nün trendi haline geldi.