Ünlü isimlerin sokak halleri

fahriye

Ünlü isimleri hep dizilerde programlarda görüyoruz. Ekranların güzel kadınlarının bir de sokak hallerine bakalım...

BURÇİN ÇOK SPOR

Temmuz ayında kendisi gibi oyuncu olan eşi Murat Yıldırım’dan boşanan Burçin Terzioğlu önceki gün Akmerkez’deydi. Güzel oyuncu spor kıyafeti ve makyajsız haliyle objektife yansıdı.

Ünlü isimlerin sokak halleri

HAVALAR SOĞUDU FAHRİYE'NİN BOTLARI ÇIKTI

Güzel oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Oyuncu bu yaz “Aşk Sana” benzer filmini çektiklerini, onu bitirir bitirmez “Kurt Seyit ve Şura” dizisine başladığını belirtti. Yoğun bir yıl geçirdiğini söyleyen Evcen “Çok az dinlenme zamanım oldu. Onun dışında sadece çalıştım” dedi.

Açık renk uzun hırka altına dar siyah pantolon giyen Fahriye Evcen, serin havalarda ayağından çıkarmadığı topuklu botlarını giymeyi ihmal etmedi.

Ünlü isimlerin sokak halleri

RAHAT SERENAY

Öğle yemeği Medcezir dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya geçtiğimiz günlerde bir arkadaşı ile öğle yemeği için Kanyon’da bir araya geldi. Gina adlı restoranda yemek yiyen güzel oyuncunun keyfi yerindeydi. Altına dar bir pantolon üstüne asker rengi bir tişört giymeyi tercih eden güzel oyuncunun günlük hayatında rahatlığı tercih ettiği dikkatlerden kaçmadı

Ünlü isimlerin sokak halleri

ÖZGE SANKİ PODYUMDA

Yağmura rağmen Başarılı Model Özge Ulusoy geçtiğimiz günlerde alışveriş için geldiği Zorlu Center Avm’de görüntülendi. Kısa bir alışveriş turu sonrası yakın arkadaşlarıyla birlikte Morini kafede oturan Özge Ulusoy, yağmura rağmen cesur bir kıyafet tercih etmişti.

Ünlü isimlerin sokak halleri