Virginia'daki Irkçı çatışmanın yeni görüntüleri
ensonhaber.com

Irkçı grupların eylemleri ABD'yi kasıp kavuruyor. OHAL bile çıkartılmasına sebep olan olaylara ilişkin yeni görüntüler orataya çıktı. Olayların başladığı güne at olan görüntülerde ırkçılar ile karşıtları arasında söz düellosu ile başlayan çatışma bir anda tekme, yumruk ve sopalarla kavgaya dönüşüyor.

Virginia'daki Irkçı çatışmanın yeni görüntüleri

"BEYAZLARIN HAYATLARI ÖNEMLİDİR"

Görüntülerde, geçmişte yaşamış, siyahileri katletmiş vahşi Ku Klux Klan örgütünün sembollerini taşıyan ve onlar gibi meşalelerle yürüyen ırkçı göstericilerin geçişi görülüyor. Bir süre sonra aynı yerde ırkçı karşıtı gruplar ortaya çıkıyor. Irkçılar ile anti-faşist gup arasında slogan yarışı çıkıyor.

Virginia kavgasından yeni görüntüler İZLE

Irkçılar "Beyazların yaşamı önemlidir" sloganları atarken ant-faşistler ise "Ku Klux Klan'ı ABD'de istemiyoruz" diyerek karşılık veriyorlar. Bir süre sonra slogan düellosu yerini kavgaya bırakıyor. Tekme tokat biribine giren grubun arasına polis girse de kavganın bitmesine yetmiyor.

Meşalelerle birbirine saldıran gruptan bir kişi polisten kaçmaya çalışırken gözlatına alınırken, birkaç kişi ise kavgada yaralandı.