Volkan Demirel'in eşi evde doğuracak

Volkan Demirel'in eşi evde doğuracak

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel, ikinci bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Zeynep Hanım'ın ikinci doğumunu evde ve suda yapacağını yazdı.

İşte Cankurt'un bugünkü yazısı..

EVDE DOĞUM

Fenerbahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'in Belçika Güzeli eşi Zeynep Demirel'in artık karnı iyice burnunda. 3.5 yaşındaki kızları Yade'nin ardından ikinci kızlarını kucaklarına almaya hazırlanan çift, doğum için gün sayıyor. Çifte yakın bir arkadaşımdan, Demirel'in doğumuna iki hafta kalsa da, her an doğurabileceğini öğrendim. Asıl ilginç olan ise, yaz başından bu yana Bodrum Turgutreis'teki evlerinde tatil yapan Zeynep Hanım'ın, doğumu evde ve suda yapmaya karar vermesi...

BİR DOKTOR BİR DE EBE GİRECEK

Evet, yanlış okumadınız... Şubat ayında Youtube kanalında ikinci bebeğine üç aylık hamile olduğunu açıklayan Zeynep Demirel, ikinci kızını suda normal doğum yöntemiyle dünyaya getirmeye karar vermiş. Arkadaşımın söylediğine göre, hastane yerine de Turgutreis'teki evlerini tercih eden Zeynep Hanım'ın doğumuna, bir doktor ile bir ebe girecekmiş. Zeynep Demirel; belki de doğum sürecini Youtube kanalından paylaşabilmek, diğer kadınlara örnek olabilmek için böylesi farklı bir deneyim yaşamak istemiş olabilir.

VOLKAN DOKUZ DOĞURACAK

Bu arada bir blogda, suyun doğum ağrılarını aldığını okudum. Ancak doğum süreci biraz uzun sürebiliyormuş. Bu yüzden tezcanlı Volkan Demirel'in, eşinin doğurmasını beklerken dokuz doğuracağından şüphem yok.

Volkan Demirel'in eşi evde doğuracak