Wilma Elles hamile

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Caroline'i olarak tanıdığımız Wilma Elles, 1,5 aylık hamile. Elles, geçtiğimiz ay sevgilisi sevgilisi Kerem Göğüş'le evlenebilmek için Müslüman olup imam nikahı kıymıştı. Elles'in hamile olduğu iddia ediliyor.

Wilma Elles hamile

"HAMİLE MİSİNİZ" SORUSU ÇILDIRTTI

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün rol aldığı 'Katran' filminin basın toplantısına katıldı. Şiş kanı dikkatlerden kaçmayan Wilma Elles, "Hamile misiniz?" sorularına adeta çıldırdı.

GÖZLERİ DOLDU

Hamilelik iddiaları yalanlamayan oyuncunun bu sırada gözlerinin dolması dikkat çekti. Çekilen fotoğrafların silinmesini isteyen Elles'in yayınlansın istemediği fotoğraflar da ortaya çıktı.

TÜRKİYE'DE DOĞURMAYACAK

1,5 aylık hamile olan  Alman asıllı Wilma Elles, çocuğunu kendi memleketinde doğurmak istediği de iddialar arasında.

KAPADOKYA'DA EVLENME TEKLİFİ

Kasım 2014'te Elles'i tatil için Kapadokya'ya götüren Göğüş,  Wilma Elles sabahın erken saatlerinde balona binmeyi teklif etti. İşadamı, balonla bin metreye yükseldiklerinde aşağıda, 'Will you marry me?' (Benimle evlenir misin?) yazılı bir pankart açtırdı. Çok şaşıran Elles, sevgilisini dudaklarından öperek 'evet' dedi. Bu gelişme üzerine ünlü çift, yabancı turistlerin alkışları eşliğinde birbirine sarılarak romantik anlar yaşadı.

Wilma Elles hamile