Yaşam kalitesini artıran buluş: İnsülin koruma aparatı
Özel Haber

diyabet

Amerika ve Avrupa’da satışa sunulan insülin koruma aparatı teknoloji alanında diyabetlilerin  yeni gözdesi olarak gösteriliyor. Diyabet bilindiği üzere hayat kalitesini düşüren bir hastalık.  Diyabetlilerin hayatını kolaylaştırmak için geliştirilen insülin koruma aparatı gün boyu buz torbaları ile  insülin taşımaya son verecek…

BOZULAN İNSÜLİN HAYATI TEHDİT EDİYOR

İnsülin hormonu, insülin kullanan diyabetliler için hayati önem taşır. Çünkü bozulan bir insülin diyabetli bireyin kan şekerini yükseltip şeker komasına sokarak hayatını riske atar.

İnsülin kullanan diyabet hastaları, her koşul ve sıcaklıkta insülin kalemlerini güvenle yanında taşımak ve korumakta güçlük çekiyor.

Yaşam kalitesini artıran buluş: İnsülin koruma aparatı

İNSÜLİNLER ARTIK GÜVENDE

Bir yere gitmek artık kabusunuz olmayacak. NASA Teknolojisi ile üretilmiş, FDA onaylı insülin koruma aparatının çok yakın bir zamanda Türkiye’ye gelmesi bekleniyor.

İnsülin koruma aparatı, batarya veya şarj  gerektirmeyen teknolojisi ile 7 gün 24 saat  365 gün  buzdolabı veya buz gerektirmeden insülinleri  istenilen koşulda muhafaza ediyor.

Sağlığın insan hayatındaki en değerli varlık olduğunu düşündüğümüzde, bu buluş diyabet hastalarının hayatına kolaylık getireceğe benziyor.