Yatırım için en doğru proje satışa sunuldu

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu imzası ile İstanbul’un parlayan yıldızı Başakşehir’de hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinde satışlar başladı. 5 blokta toplam 574 konuttan oluşan Nidapark Başakşehir projesinde büyüklükleri 88 ile 314 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçenekleri yer alıyor.Yatırım için en doğru proje satışa sunuldu

BAŞAKŞEHİR'E YATIRIM YAPAN KAZANIYOR

Projenin tanıtımı amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul’da yıllardır beklenen gayrimenkul fırsatının Başakşehir’de ortaya çıktığını vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti: “Başakşehir, Tahincioğlu gibi ayrıcalıklı projelere imza atan bir gayrimenkul şirketi için, emlak yatırımı yapmak adına önemli bir seçenekti. Bölge ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazanıyor. Avrupa yakasının en fazla yatırım yapılan bölgelerinden biri olan Başakşehir, ideal şehir hayatının nasıl olması gerektiğinin bir örneğini oluşturacak. Tahincioğlu olarak biz, bu lokasyonun ve özelliklerinin değerini anlayan, standartlarını daha da yükselten, mimarisiyle, konumuyla, kalitesiyle Nidapark Başakşehir projemizle müşterilerimize her zaman olduğu gibi ayrıcalıklı bir hizmet sunacağız" dedi.Yatırım için en doğru proje satışa sunuldu

TESLİMLER EKİM 2017'DE

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen Nidapark Başakşehir projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Ya da yüzde 50 peşinat veriliyor kalan yüzde 50 ise şirket bünyesinde 24 ay 0 faizle taksitlendiriliyor. Nidapark Başakşehir projesinde daire teslimlerinin ise Ekim 2017’de yapılması planlanıyor.

HER YAŞA VE ZEVKE UYGUN SOSYAL ALAN

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da toplantıda yaptığı konuşmada, şehir hayatının tüm ihtiyaçları düşünülerek inşa edilen Nidapark Başakşehir’in, mülk sahiplerini rahat ettirecek, onlara bir aile sıcaklığını hissettirecek tüm çözümleri bir arada sunduğunu belirtti.

Yatırım için en doğru proje satışa sunuldu

İÇ TASARIMI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Marketten kafe ve restoranlara, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip, geniş bir sosyal tesis yer alıyor. LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidapark Başakşehir, LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kaliteyi bir arada sunduğunu da ispat ediyor.