Yeni Çalıkuşu’nu dünya izleyecek

Yeni Çalıkuşu’nu dünya izleyecek

Yapımcı Timur Savcı, yakında başlayacak "Çalıkuşu" dizisini tüm dünyaya pazarlamak için Fransa'da düzenlenecek MIPCOM Fuarı'na gidiyor. Savcı'ya dizinin başrol oyuncuları Fahriye Evcen ve Burak Özçivit de eşlik edecek.

MIPCOM Fuarı, dünyada sinema ve eğlence sektörünün geleceğini belirleyen bir organizasyon. Her yıl Fransa'nın film festivaliyle ünlü şehri Cannes'da düzenlenen fuar, bu yıl 7-10 Ekim günleri arasında yapılacak.

ÇALIKUŞU DÜNYAYA AÇILIYOR

Son yıllarda Türk dizilerinin büyük ses getirdiği fuara bu yıl Tims Productions'ın sahibi Timur Savcı da katılacak. Ünlü yapımcı fuarda, Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı eserinden uyarlanan ve yakında Kanal D'de başlayacak olan yeni dizisi Çalıkuşu'nu dünyaya pazarlayacak.

Savcı'ya yapacağı görüşmelerde dizinin başrolünü paylaşan genç oyuncular Fahriye Evcen ve Burak Özçivit de eşlik edecek. Üçlü, Cannes'a fuardan bir gün önce gidecek.

RUSYA'YA SATILDI

Dizi izleyicilerinin merakla beklediği "Çalıkuşu"nun yayın hakları iki ay önce Rusya'ya satıldı. Dizi, Rusya'da Türkiye'yle eşzamanlı olarak yayınlanacak.