Yeni mizah dergisi: Hacamat

Mizah dergilerine bir yenisi daha eklendi. İlk sayısı bugün bayilerde yerini alan Hacamat Mizah Dergisi haftalık olarak yayınını sürdürecek ve her Çarşamba bayilerde olacak.

"BAZI KAFALARA HACAMAT ŞART"

Derginin Yayın Yönetmeni Faruk Günindi yaptığı açıklamada Türk toplumunda doğal olarak birbirinden farklı kafaların bulunduğunu; ancak bu kafaların bazılarına acilen Hacamat yapmanın gerektiğini söyledi.

"DÜŞÜNCE SAĞLIĞINI İYİLEŞTİRECEK"

Hacamat'ın bu kafalarda anlayış ve düşünce sağlığını iyileştireceğini de sözlerine ekleyen Günindi, Hacamat Mizah Dergisinin gündeme dair insanımızın özlediği çıkışlar yapacağını belirtti. Aynı zamanda Hacamat çizerlerinden olan Faruk Günindi, Hacamat kelimesinin etkili, pratik ve sünnet bir tıbbi uygulamanın da ismi olduğunu, Hacamat Mizah Dergisinin iyileşmelere vesile olacağını umduklarını söyledi.

Hacamat Mizah Dergisinin Yayın Danışmanı Asım Gültekin, Charlie Hebdo olaylarından sonra Türkiye’de yerli duyarlıklara sahip, insanımızın değerlerine düşmanlık etmeyen haftalık bir mizah dergisinin eksikliğinin kendisini çok fazla hissettirmeye başladığını belirtti.

MİZAHA "TEMİZ KAN" GETİRMEK İSTİYORLAR

Bu olayla ülkemizde mizah dergiciliğindeki tek tipleşmenin de açıkça görülür hale geldiğini söyledi. Hacamat Mizah Dergisinin mizah dergiciliğine "temiz kan" getirmek niyetinde olduğunu; insanımıza "kendisini sürekli yenileme ihtiyacını hissettirmek" istediklerini sözlerine ekledi.

Yeni mizah dergisi: Hacamat