Yiğit Bulut: Operasyonu Erdoğan yönetti

vergi.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut, Süleyman Şah operasyonuyla ilgili Star gazetesinde yazı kaleme aldı. Yiğit Bulut, operasyonu "Başkomutan" sıfatıyla bizzat Erdoğan'ın yönettiğini söyledi.

YİĞİT BULUT: ERDOĞAN TARAFINDAN YÖNETİLDİ

Operasyonun bizzat Erdoğan tarafından sevk ve idare edildiğini belirten Bulut, şunları yazdı: "Sayın Cumhurbaşkanımız Başkomutan sıfatıyla, Genelkurmay Başkanı başta olmak üzere ilgili komutanlarla durumu görüşerek sevk ve idare ederek, böyle bir adımın atılmasında liderlik gücünü Türkiye adına bir kez daha ortaya koydu ve 'bir yer değiştirme' sonucunda bütün denklem ve dinamikler değişti... Bugün için tüm derinliğiyle ortaya çıkmasa bile çok kısa süre içinde bu adımın tüm derinliği ve gerekliliği ortaya çıkacak...

ÜLKEM ADINA UMUTLANDIM

Son söz: Bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, Liderlik öncülüğünde Türk Devleti’nin bu kararı alabilmesinden ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Başkomutan’ın emrini temel ve teknik yeterlilik eşliğinde kararı uygulayabilmesinden ülkem adına bir kez daha umutlandım...Karar Devletimizin... Bu adımı atabilenlere bir vatandaş olarak başta Cumhurbaşkanımız ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ve katılan aslanlarımıza sonsuz teşekkürler..."