Yiğit Bulut: Yazıişleri müdürlerinin çoğu Mason

Yiğit Bulut: Yazıişleri müdürlerinin çoğu Mason

Başbakan Erdoğan'a danışmanlık görevini yürüten Yiğit Bulut, Star Gazetesi'ndeki köşesinde ilginç bir kaleme aldı.

YAZIİŞLERİ MÜDÜRLERİ MASON

Bulut, muhalefetin sürekli olarak vurguladığı "10 yılda her yeri ele geçirdiler" tezine karşılık bir antitez geliştirerek "Türk basınında yazıişleri müdürlerinin çoğu Masonların elindedir. Üye sayısı olarak hala en büyük organizasyon Mason localarıdır" ifadelerini kullandı.

NEDEN SORGULAMAZLAR

Yazının büyük bir bölümünde "AK Parti ve çevresi 10 yılda her yeri ele geçirdi" tezine karşı çıkan Bulut, son bölümde ise Mason yapılanmalarına şu sözlerle yüklendi;

"Bugün Türk basınında "yazı işleri müdürlerinin" çoğunluğu yine "mason kardeşlerimizden" oluşur ve Türkiye'deki üye sayısı açısından hâlâ en büyük organizasyon "mason localarıdır"! Bu locaların ve üyelerinin varlığını sorgulamayanlar ve asla görmeyenler nedense "üç-beş kişilik listeler" ellerinde Türkiye'yi "şunlar, bunlar ele geçirdi" tezinin peşinde hayatlarını bitirirler... Bu noktada Türk kamuoyuna sormak isterim; "Türkiye X kadrolar tarafından sarıldı tezlerini havalarda savuranlar, neden yukarıda aktardığım örneği görmezler ve hiç sorgulamazlar"! (...)"