Ziraat Katılım Bankası'nın Eminönü'ndeki ilk şubesi açıldı
Ajanslar

BABACNA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eminönü'de Ziraat Katılım Bankası'nın açılış töreninde konuştu.

FAİZSİZ HİZMET VERECEK

Ziraat Katılım Bankası'nın faizsiz hizmet vereceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katılım bankaları faiz yerine ortaklığa bağlı iş modelleriyle yeni ufuklar açıyor. Londra faizsiz bankacılığın merkezi. Neden Londra olsun da İstanbul olmasın" dedi.

Ziraat Katılım Bankası'nın Eminönü'ndeki ilk şubesi açıldı İZLE

ZİRAAT BANKASI ÇOK CİDDİ KAR EDEN BİR KURULUŞ HALİNE GELDİ

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bugün Ziraat Bankası sadece bir banka değil kara gün dostudur. Çifçinin, tüccarın ve esnafın daima yanındadır. Paradan para kazanmaktan ziyade ekonominin gelişmesine katkı sağlayan bir bankadır. 16 milyar lira zarar ile devraldığımız Ziraat Bankası çok ciddi kar eden bir kuruluş haline geldi. 12 yıl önce çiftçiye yüzde 59 faiz ile kredi veriyordu. Şimdi ise yüzde 0 ile 8 arasında faiz ile kredi veriyor. Bu ülkede yüksek faiz ile rant elde edinen tefeciler var. Onlar yaşanan gelişmelerden rahatsız oldular.

Ziraat Katılım Bankası'nın Eminönü'ndeki ilk şubesi açıldı

İTİBARSIZLAŞTIRMAYA ÇALIŞIYORDU

Yeni Türkiye halkımızın ümidi olurken bazılarının ise kaosu haline geldi. Allah vermesin ülkemizi dışgüçler işgal etse bunlar destek olurlar. Ziraat Bankamız ile Halkbankamıza olmadık iftiralar attılar. Bugün bizi Mursi'nin akıbeti ile tehdit eden gazete geçen yıl da Ziraat Bankası'nı itibarsızlaştırmaya çalışıyordu.

Ziraat Katılım Bankası'nın Eminönü'ndeki ilk şubesi açıldı

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Onlar saldırdıkça milletimiz Ziraat Bankası gibi kurumlarımıza sahip çıktı. Ziraat Bankası bugün tarihi bir adım atıyor. Tabi bunu Vakıf ve Halk katılımında süratle takip etmesi gerekiyor. 3 kamu bankamız bu alanda faaliyete başlaması gerekiyor. Ziraat katılımın 6 ay gibi kısa bir sürede gerçekleştirilmesinden ötürü teşekkür ediyorum."

Ziraat Katılım Bankası'nın Eminönü'ndeki ilk şubesi açıldı