Afyonkarahisar'da 17 yaşındaki çocuğun bıçaklandığı anlar kamerada

Sandıklı ilçesinde 17 yaşındaki bir şahıs, oyun oynamak için gittiği internet kafede aynı yaştaki çocuğu defalarca bıçakladı. Yaşanan bıçaklama olayı ise saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde, oyun oynamak için internet kafeye giden 17 yaşındaki R.U.  isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir sebeple bir başka masada oturan aynı yaştaki B.A. ile tartıştı.

Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda R.U., konuştuğu esnada bir elini beline götürerek yanındaki bıçağı çıkarıp koltukta oturan B.A.'ya saldırdı.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLARDAN YARDIM İSTEDİ

3 bıçak darbesi ile yaralanan B.A., bıçaklanmasına rağmen bir eliyle saldırganın bıçak tutan eline sarılarak bırakmadı.

B.A., yaptığı bu hamleyle daha fazla bıçak darbesi almaktan kurtuldu.

B.A., daha sonra elini tuttuğu ve bırakmadığı R.U. ile internet kafenin dışına çıkarak çevredekilerden yardım istedi.

OLAY YERİNE SAĞLIK EKİPLERİ SEVK EDİLDİ

R.U., ardından kaçarak gözlerden kaybolurken çevredekilerin ihbarı ile bölgeye gelen ambulansla B.A. hastaneye kaldırıldı.

Karın ve göğüs bölgesinden bıçaklanan B.A., daha sonra Kütahya'daki bir hastaneye sevk edildi.

ŞÜPHELİNİN EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

Olay sonrası kaçan R.U. ise polisin yaklaşık bir saat süren takibi sonrası yakalanarak gözaltına alındı.

Şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı (İHA)